Virtual Reality

Creëer uw nieuwe omgeving door virtual reality

Virtual reality creëert een geheel nieuwe omgeving. U krijgt het gevoel dat u op een hele andere plek bent in de wereld, waar uw werkelijke omgeving er niet toe doet. Virtual Reality vervaagt de echte omgeving en vervangt deze door een nieuwe virtual reality wereld.

Wij bieden een uitgebreid assortiment van HTC-virtual reality headsets aan. Betreed het professionele tijdperk van morgen met de virtual reality headset-modellen van HTC, elk met specifieke functies om te voldoen aan de behoeften van alle professionele categorieën. Ervaar surreële zakelijke interacties via een ongekende fysieke en emotionele audiovisuele onderdompeling!

 
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat is nu juist een VR-headset?

Een VR-bril is een apparaat voor het weergeven van verschillende inhoud op een display dat direct op het hoofd wordt gedragen. De virtual reality-headset creëert een 3D-beeld dat zich via verschillende sensoren aanpast aan je hoofdbewegingen, waardoor u het gevoel hebt dat u midden in een driedimensionale wereld bent. Driedimensionaal zicht wordt mogelijk gemaakt door de interactie van het linker- en rechteroog. Beide ogen fixeren een object en nemen het iets anders waar omdat ze verschillende hoeken hebben. Dus het linkeroog ziet meer van de linkerkant van het vaste object terwijl het oog meer van de rechterkant ziet.

Bent u een brildrager? Geen probleem! VR- brillen hebben in de meeste gevallen voldoende ruimte tussen de lenzen en het hoofd zodat brildragers de headsets kunnen gebruiken. Bij lichte ametropie kan de instelling van de beeldscherpte een bril overbodig maken. Als je echter een bijzonder brede bril gebruikt, moet u zorgvuldiger meten bij het kopen van een virtual reality headset. Met een VR-bril voor smartphones ligt het anders aangezien niet alle modellen voldoende ruimte bieden voor een bril.

Het is zeer belangrijk dat u de VR-headset goed verzorgd. Zorg steeds dat u de lenzen van de virtual reality-bril regelmatig schoon maakt met een zachte doek. Dit maakt ook dat de grafische weergave constant blijft waardoor het risico op misselijkheid nog lager ligt.

Ook zijn er verschillende apps beschikbaar voor uw virtual reality-bril. In de Google Playstore of de Apple App Store zijn diverse apps beschikbaar.

Naast het feit dat virtual reality u het gevoel geeft dat je midden in een driedimensionale wereld bent, zijn er nog voordelen:

  • Geavanceerde opleidingen en mogelijkheid om te oefenen in virtual reality
  • Afstand tussen mensen wordt verkleind in de virtual reality wereld
  • Goedkoper dan werkelijke ervaringen
  • Mogelijkheid om te beleven zonder aanwezig te zijn
  • Toetreding tot een virtuele wereld die leidt tot unieke ervaringen
  • Klanten kunnen beter beeld krijgen van uw producten op een beurs door unieke productervaring