Jabra

PanaCast 50 Video Bar Systeem

Alles-in-één Android systeem om te voldoen aan unieke behoeften van klanten

Panacast 50 is uitgegroeid tot een alles-in-één videoconferentiebar systeem. Ervaar de magie van soepele en probleemloze vergaderingen vanaf het eerste moment. Met kunstmatige intelligentie en geïntegreerde Android herdefinieert het PanaCast 50 Video Bar Systeem de ervaring in een vergaderruimte

OPTIMALISEER UW HYBRIDE VERGADERINGEN

De toevoeging van het PanaCast 50 Video Bar Systeem als onderdeel van Jabra’s PanaCast oplossingen voor videoconferencing ruimten kan de hybride vergaderervaring aanzienlijk verbeteren

Voorziet in alle behoeften van kleine en middelgrote vergaderruimten

Het biedt de mogelijkheid om veilig gebruik te maken van Microsoft Teams Rooms op Android of Zoom Rooms. Daarnaast garanderen ze een complete samenwerkingservaring, hetzij via een geïntegreerde oplossing op Windows met behulp van PanaCast 50-ruimtesystemen in samenwerking met Lenovo en Creston, hetzij via een BYOD-oplossing met PanaCast 50.

WELKOM IN HET EENVOUDIGE LEVEN

Campo de visión de 180°

180° gezichtsveld en intelligente ervaringen in vergaderruimten

Audio profesional de máxima

Professionele audio van de hoogste kwaliteit

Certificado para Microsoft Teams

Gecertificeerd voor Microsoft Teams en Zoom Rooms

Fácil de instalar

Eenvoudig te installeren en configureren, met minimale bedrading

180° INCLUSIEVE TECHNOLOGIE

 

Het PanaCast 50 Video Bar Systeem is ontworpen met het oog op de integratie van iedereen, en er is hard gewerkt om ervoor te zorgen dat uw video elke deelnemer in het frame integreert. Door gebruik te maken van drie 13-megapixelcamera's die in een uiterst nauwkeurige multi-camera-reeks zijn gemonteerd, wordt een volledige dekking van elke hoek van de ruimte bereikt, waardoor vergaderruimtes optimaal worden benut en niemand buiten beeld blijft.

Deze innovatieve, gepatenteerde technologie levert kristalheldere high-definition beeldkwaliteit door alle drie de videobronnen in realtime te combineren met behulp van geavanceerde algoritmes. Dit resulteert in een vloeiend 180° gezichtsveld in 4K panoramisch, zodat iedereen volledig kan deelnemen aan vergaderingen.

Geniet van technologie die de betrokkenheid van alle deelnemers vereenvoudigt

180° INCLUSIEVE TECHNOLOGIE
HOOGWAARDIGE AUDIO

HOOGWAARDIGE AUDIO

 

Vergaderingen zijn op hun best wanneer alle deelnemers elkaar duidelijk kunnen horen. Daarom hebben zij, als wereldleiders in professionele audio, het PanaCast 50 Video Bar Systeem ontworpen om ervoor te zorgen dat de audiokwaliteit net zo goed is als de visuele kwaliteit in uw teamvergaderingen.

Dit systeem past perfect in elke ruimte en maakt gebruik van vier krachtige luidsprekers in een trillingvrije stereoconfiguratie om de ruimte te vullen met eersteklas high-definition audio. Dit betekent dat zelfs mensen achter in de kamer elk woord kunnen verstaan, en ook deelnemers op afstand genieten van een naadloze luisterervaring.

Ervaar een complete vergaderervaring met high-definition audio en uitzonderlijke visuele kwaliteit

GECERTIFICEERD VOOR TOPKWALITEIT VIDEOCONFERENCING

 

Nu steeds meer mensen op afstand werken, wordt het steeds belangrijker om direct contact te kunnen maken met collega's, waar ze zich ook bevinden. Het PanaCast 50 Video Bar Systeem is de voorloper op het gebied van zakelijke communicatietechnologie. Het is gecertificeerd voor Microsoft Teams en Zoom Rooms en garandeert naadloze integratie en optimale prestaties op twee van 's werelds meest toonaangevende videoconferentie platforms.

Garandeer kwaliteit en compatibiliteit

GECERTIFICEERD VOOR TOPKWALITEIT VIDEOCONFERENCING
EENVOUDIGE INSTALLATIE EN GEBRUIKSGEMAK

EENVOUDIGE INSTALLATIE EN GEBRUIKSGEMAK

 

Integreert effectief in uw bestaande opstelling met een eenvoudig ontwerp dat er naadloos in past. Het biedt drie verschillende montagemogelijkheden voor plaatsing in elke ruimte, of het nu gaat om wand-, tafelblad- of schermmontage (VESA). De beugel voor de laatste twee is apart verkrijgbaar, met duidelijke, eenvoudig te volgen instructies. En met een enkele kabel voor het aansluiten en voeden van PanaCast Control via Ethernet, evenals geïntegreerd en veilig kabelbeheer, blijft uw ruimte altijd georganiseerd en schoon.

PanaCast Control heeft een gebruiksvriendelijke touchscreen, zodat u alles kunt beheren. Uw teams kunnen direct deelnemen aan uw vergadering, inhoud delen en vergaderingen beëindigen met één druk op de knop.

Vergeet complexe instellingen en geniet van eenvoudigere vergaderingen.

HAAL HET MAXIMALE ERUIT

Jabra Panacast 50

Het PanaCast 50 Video Bar Systeem biedt data gestuurde informatie om u te helpen de ruimte te controleren en een goed beeld te krijgen van hoe uw vergaderruimte wordt gebruikt en hoe u het potentieel ervan kunt maximaliseren.

MAAK GEBRUIK VAN INTELLIGENTE INFORMATIE VOOR GEPERSONALISEERD RUIMTEBEHEER

Omgevingssensoren

Omgevingssensoren

De omgevingssensoren van PanaCast Control bewaken de luchtkwaliteit om u te helpen de beste omstandigheden voor vergaderingen te handhaven*
* Data beschikbaar via het apparaatbeheer systeem van uw platform. PanaCast 50 Video Bar werkt ook met Microsoft Teams Admin Centre

Cámara única de 180°

Enkele 180° camera

Onze 180° camera detecteert wanneer de ruimte bezet is en wanneer deze vrij is. Het realtime anonieme aantal mensen wordt rechtstreeks naar uw beheersysteem van het virtuele vergaderplatform* gestuurd, zodat u precies kunt zien hoe uw vergaderruimten worden gebruikt en de instellingen kunt wijzigen om ze zo goed mogelijk af te stemmen op elke ruimte, of de nieuwste productupdates kunt implementeren.

KLINKT GOED?

PRODUCT DETAILS

Jabra Panacast 50
1. MINIMALISTISCH EN ELEGANT ONTWERP

Ontworpen om in elke ruimte te passen, met een sfeervolle stoffen afwerking die zowel het geluid als de esthetiek verbetert

2. UITERST NAUWKEURIGE MULTI-CAMERA REEKS

Drie 13-megapixelcamera’s en onze realtime video image blending technologie zorgen voor een 180° beeld zonder vertraging.

3. ONONDERBROKEN TELLEN VAN MENSEN

De unieke geavanceerde systeemarchitectuur van de PanaCast 50 VBS biedt ononderbroken informatie over de bezetting van ruimtes, zelfs als deze niet is aangesloten op een computer

4. VIRTUELE REGISSEUR, DYNAMISCHE COMPOSITIE, INTELLIGENT ZOOMEN, VOOR EXCLUSIEVE VERGADERERVARINGEN
5. DRIE INSTALLATIEOPTIES

Kies uit muur-, tafel- of schermbevestiging (VESA) voor maximale flexibiliteit

6. TOUCHSCREEN TABLET OM DEEL TE NEMEN AAN VERGADERINGEN, DEZE TE STARTEN EN BEËINDIGEN
 

KIES HET MODEL DAT U NODIG HEEFT

Kies uit drie alles-in-één versies van ruimte systemen, elk uitgerust met de PanaCast 50 videoconferentie balk met geïntegreerde Android en tablet bediening, zodat u kunt samenwerken zonder computer

 
Jabra PanaCast 50 Video Bar System Zoom
3.649,99 € 4.416,49 € incl. BTW
Ref: GNPANA50SYSTEMZ
25-JARIG JUBILEUM Jabra PanaCast 50 Video Bar System MS
OP VOORRAAD
3.649,99 € 2.886,99 € 3.493,26 € incl. BTW
Ref: GNPANA50SYSTEMT
Jabra PanaCast 50 Video Bar System UC
3.649,99 € 4.416,49 € incl. BTW
Ref: GNPANA50SYSTEMUC