BACK TO WORK

PROFITEER NU EN VERNIEUW!

 

We hebben de beste oplossingen voor elk type werk en de beste promoties met de meest innovatieve producten op de markt.

BOUW EN PRODUCTIE

KORTINGEN TOT -38%

 

Bouw en productie

Robuuste communicatieapparatuur voor veeleisende omgevingen.

Veiligheid en communicatie zijn van groot belang in de bouw- en productie-industrie. Met ons uitgebreide assortiment aan portofoons en robuuste mobiele telefoons zorgen wij voor een vlekkeloze en efficiënte communicatie binnenin uw bedrijf. Ook onze hoogwaardige gehoorbeschermers zijn van groot belang met het vele geluid/lawaai om serieuze gehoorbeschadiging te voorkomen.

BEKIJK PRODUCTEN
Educación: Escuelas y Universidades

KORTINGEN TOT -32%

 

Onderwijs: Scholen en Universiteiten

Communicatiemiddelen voor vloeiend leren

Voor een soepel verloop van elke school of universiteit is communicatie zeer belangrijk zodat het personeel en de afdelingen nauw in contact blijven. Ons ruime assortiment aan headsets, camera’s, schermen en volledige videoconferencing systemen zal voor een soepel verloop van het lesgeven zorgen. Om het nog makkelijker voor u te maken bieden wij ook producten aan die compatibel zijn met gangbare platforms zoals apps voor het onderwijs of services voor videovergaderingen.

BEKIJK PRODUCTEN
Telecommunicatieapparatuur voor callcenters

KORTINGEN TOT -37%

 

Telecommunicatieapparatuur voor callcenters

Hoogwaardige communicatie voor klanttevredenheid

Het tevreden houden van klanten is het hoofddoel van callcenters. Door middel van communicatie van hoge kwaliteit zal de tevredenheid van de klant optimaal blijven. Met onze headsets ervaren beide partijen een hoogwaardige audio wat resulteert in een vlekkeloze communicatie. Met ons uitgebreid assortiment aan headsets en telefoons zitten de juiste producten er zeker bij voor uw bedrijf.

BEKIJK PRODUCTEN
Salud

KORTINGEN TOT -36%

 

Gezondheid

Communicatiemiddelen voor de optimalisatie van medishe processen

Afspraken met patienten, communicatie tussen personeel en afdelingen en het gebruik van medische middelen maximaliseren is wat wij u kunnen bieden met ons ruime assortiment aan o.a. headsets, telefoons en webcams. Onze videoconferencing producten realiseren een link tussen patient en medische specialisten in verschillende situaties die de communicatie en het porces optimaliseren.

BEKIJK PRODUCTEN
Negocios, Oficinas y Espacios de Coworking

KORTINGEN TOT -55%

 

Bedrijfs-, kantoor- en coworkingruimtes

Communicatieoplossingen voor vergaderingen en effectieve samenwerking

Een soepel verloop van vergaderingen en een kantoor met alle nodige hulpmiddelen is wat elk bedrijf zoekt voor hun kantoor. Om de dynamiek te versterken tijdens een vergadering hebben wij camera’s, schermen en alles-in-één pakketten voor videoconferencing. Headsets voor een communicatie van hoge kwaliteit tijdens een online meeting, met ons ruim assortiment aan headsets zit de goede er vast en zeker tussen voor uw bedrijf.

BEKIJK PRODUCTEN
 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Breed scala aan producten voor verschillende industrieën.
  • Hoogwaardige en duurzame apparatuur.
  • Efficiënte en probleemloze communicatieoplossingen.
  • Deskundige technische ondersteuning.
  • Aanpassingsvermogen aan uw zakelijke behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze communicatieoplossingen de efficiëntie en samenwerking in uw branche kunnen verbeteren - maak van communicatie uw concurrentievoordeel met de oplossingen van Onedirect!

AANVRAAG PRODUCTINFORMATIE