Voor senioren is er speciaal een gsm ontwikkeld die bij hen past: de Seniorentelefoon. Als u opzoek bent naar een vaste senioren telefoon, senioren mobiele gsm of een gsm voor slechthorenden bent u op het juiste adres! Deze GSM’s zijn eenvoudig te gebruiken voor ouderen door de grote toetsen en leesbare cijfers die zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk zijn. Evenals als dat sommige telefoons compatibel zijn met gehoorapparaten. Verder kan de gsm extra luid worden gezet om gesprekken zo duidelijk mogelijk te maken voor slechthorenden!
Teléfono IP de botones grandes con pantalla a color y Wi-Fi ideal para residencias de ancianos
Teléfono IP ideal para mayores en residencias y hospitales
Pantalla en color de 3,5''
Teclas con puntos Braille
4 teclas de marcación rápida personalizables con imagen
Bluetooth 4.2 y Wi-Fi de 2,4 GHz/5 GHz
Compatible con audífonos
Dos puertos Gigabit, PoE integrado
Niet op voorraad
129,00 €
ex. BTW
156,09 €
incl. BTW
Bekijk
Ref: FAX305
Vergelijken
GSM voor ouderen: een gsm met grote toetsen, speciaal aangepast
Waarom kiezen voor een seniorentelefoon?
Met het ouder worden nemen het gezichtsvermogen en het gehoor van ouderen geleidelijk af, waardoor alledaagse gebaren, zoals het gebruik van een gsm, steeds ingewikkelder worden. Om gerustgesteld te worden, moeten senioren weten dat zij hun dierbaren of een noodnummer te allen tijde kunnen bereiken.
Daarom is de vaste seniorentelefoon in het leven geroepen: hij heeft grote toetsen en bijzonder goed leesbare cijfers, zodat hij gemakkelijk kan worden gezien door mensen met een verminderd gezichtsvermogen. Dit type GSM is echter niet alleen bestemd voor ouderen, maar kan ook worden gebruikt door particulieren of beroepsbeoefenaars die een telefoon met grote toetsen willen hebben die praktisch is in het gebruik, zelfs met handschoenen aan.
Wat zijn de voordelen van telefoons voor ouderen?
Seniorentelefoons zijn niet alleen uitgerust met grote toetsen, maar bieden ook tal van voordelen om het dagelijkse leven van ouderen te vergemakkelijken:
Instelbare volume: het volume van deze GSM’s kan zeer luid worden ingesteld (luider dan een gewone gsm) zodat iemand met gehoorproblemen de telefoon kan horen afgaan en de persoon aan de andere kant van de lijn kan verstaan. Sommige modellen zijn zelfs compatibel met hoortoestellen, dit betekent dat het geluid van de gsm rechtstreeks naar het toestel wordt gezonden. Ze kunnen ook een verlichte knop hebben die knippert als iemand belt, ideaal voor slechthorenden.
Geheugentoetsen: sommige gsm’s hebben directe oproeptoetsen met een foto. Iemand met geheugenproblemen hoeft niet langer het nummer van zijn of haar dierbaren te bereiken. Andere modellen van vaste seniorentelefoons hebben naast de fototoetsen ook een SOS-toets. Dit maakt het gemakkelijk om hulp in te roepen in geval van nood.
Afstandsbediening of noodarmband: sommige modellen worden geleverd met een armband of afstandsbediening, die als een hanger om de hals kan worden gedragen. Als de bejaarde van de gsm valt, hoeft hij alleen maar op een knop te drukken om contact op te nemen met de hulpdiensten en er wordt automatisch een vooraf ingesproken boodschap afgespeeld, mocht diegene niet meer kunnen spreken. Dit bericht kan ook naar verschillende nummers tegelijk worden gezonden: dat van de hulpdiensten en dat van de familie, zodat zij onmiddellijk op de hoogte worden gebracht.
De GSM op afstand opnemen: de waterdichte armband Geemarc Serenities biedt niet alleen een noodfunctie, maar laat de persoon ook toe de gsm op afstand op te nemen, zodat hij niet hoeft te rennen om de gsm te bereiken voor hij niet meer over gaat, en zo valpartijen te voorkomen. Zodra de oproep van de armband wordt aangenomen, wordt de luidspreker van deze gsm voor senioren geactiveerd, zodat de senior de tijd kan nemen om te komen zonder zich te haasten en zelfs op afstand kan beginnen te praten.
Indien u hulp nodig heeft met het maken van uw keuze, kunt u ons gratis bereiken op 028-082-354 of via de chat.