Bel ons 028 082 354
028 082 354

Bel ons van maandag tot vrijdag
tussen 8.30u en 18.00u

Bel ons 028 082 354
Wat als ik van gedachten verander?
Voor Onedirect is het belangrijk dat u tevreden bent over uw aankopen en daarom verstrekken wij u uitgebreide informatie over de producten in ons assortiment; zodat u een geïnformeerde beslissing kunt nemen.

Desalniettemin, begrijpen wij dat u soms van gedachten kunt veranderen. In het geval dat u besluit niet langer geïnteresseerd te zijn in uw aankoop van Onedirect, telefonisch of online geplaatst, dan heeft u 14 dagen het recht het artikel retour te sturen (herroepingsrecht).

U kunt het artikel alleen terugsturen als het artikel zich in originele staat bevindt en compleet is, inclusief alle onderdelen en accessoires. U zult de producten zelf op moeten sturen naar het adres dat u ontvangt bij het aanvragen van een retour (evt. kosten zullen voor uw rekening zijn, tenzij er na overleg besloten wordt dat wij deze kosten vergoeden).


Wat als een product beschadigd of defect is?
Als de goederen die u ontvangt beschadigd of defect zijn binnen 30 kalenderdagen na aankoop , zullen wij met plezier de goederen vervangen of een terugbetaling aanbieden. Alle onderdelen van het product moeten worden geretourneerd.

Al onze producten (met uitzondering van enkele accessoires) worden geleverd met een fabrieksgarantie van ten minste één jaar. Mocht het product defect raken tijdens de garantieperiode, dan zullen wij zorg dragen voor de reparatie of vervanging van het product. Mocht het product defect raken na het verstrijken van de garantieperiode, dan kunnen wij u assisteren bij het verkrijgen van een prijsopgave voor reparatie.
Hoe retourneer ik een product?
1. Vraag een retour referentienummer aan

· Neem contact met ons op via email contact@onedirect.be of bel ons op 028 082 354 om een retour referentienummer aan te vragen

- Binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling indien u van gedachten verandert
- Binnen 30 kalenderdagen indien het product beschadigd of defect is

· Als u een product wilt ruilen voor een ander, zal ons team u met plezier helpen bij het vinden van een geschikt alternatief

2. Verpak de product(en) in een goed gesloten doos

· Zorg dat het product veilig is ingepakt in een gesloten doos · Stuur deze naar het aangegeven adres met het retour referentienummer duidelijk gemarkeerd op de verpakking

3. Verzend het product dat u wilt retourneren

· Producten moeten worden geretourneerd via aangetekende post of via uw gebruikelijke transportbedrijf met een tracking code · Producten moeten door Onedirect worden ontvangen binnen 14 dagen dagen nadat wij u van het retour referentienummer hebben voorzien Bij ontvangst van uw geretourneerde product(en) zal ons team, na deze grondig te hebben gecontroleerd, overgaan op een ruiling of terugbetaling. Terugbetalingen, creditnotas of ruilingen kunnen enkel worden verwerkt mits de producten in originele staat terug zijn ontvangen, inclusief de verpakking. Draag dus zorg bij het openen van producten.

Terugbetalingen, creditnotas of ruilingen zullen binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde producten worden verwerkt.