GRATIS LEVERING voor bestellingen boven de 150€ met de kortingscode: DELIVERME
Bezig met laden...

TEST GRATIS
14 DAGEN

Test zonder zorgen voor 14 dagen na levering

VRAAG AAN

ONZE NIEUWSBRIEF

En profiteer van exclusieve aanbiedingen

SCHRIJF U NU IN!

Commercieel Retour

Voor Onedirect is het belangrijk dat u tevreden bent over uw aankopen en daarom verstrekken wij u uitgebreide informatie over de producten in ons assortiment; zodat u een geïnformeerde beslissing kunt nemen. We raden altijd aan contact met ons op te nemen indien u extra hulp nodig heeft bij het kiezen van het juiste product.

Desalniettemin, begrijpen wij dat u soms van gedachten kunt veranderen. In het geval dat u besluit niet langer geïnteresseerd te zijn in uw aankoop bij Onedirect, telefonisch of online geplaatst, dan heeft u 14* dagen het recht het artikel retour te sturen (herroepingsrecht). U kunt uw aanvraag indienen door het retouraanvraag formulier in te vullen.

U kunt het artikel enkel terugsturen als het zich in originele staat bevindt en compleet is, inclusief alle onderdelen en accessoires. Indien het pakket geopent is wordt een waardevermindering aangerekend, wat wordt verrekend op de creditering van de originele factuur.


Producten uitgesloten van herroepingsrecht zijn:


  • End-of-life producten
  • Garanties
  • Built to order producten
  • Customised to order producten
  • Producten die duidelijk van hygiënische aard zijn

Nadat uw aanvraag verwerkt is ontvangt u van ons een Retour referentie nummer en een retourlabel zodat u de producten naar ons kunt retourneren. De kosten van het retourlabel worden verrekend op de creditering van de originele factuur en bedragen €11. U kunt de producten ook zelf naar ons terugsturen, de kosten in dit geval zijn voor uw rekening**. U dient binnen 14 dagen na ontvangst van het retourlabel de producten te retourneren.

Eenmaal wij uw retour ontvangen stellen wij u hiervan op de hoogte en worden de producten nagekeken en wordt uw bestelling binnen 14 dagen terugbetaald. Garantie kan van aard helaas niet terugbetaald worden.

*Indien u bij het plaatsen van uw bestelling gekozen heeft voor het Verlengd Retour Termijn of garantie heeft u 30 dagen het recht om het artikel retour te sturen

**Indien u bij het plaatsen van uw bestelling gekozen heeft voor het Verlengd Retour Termijn of garantie zullen de kosten van het retourneren vergoedt worden door Onedirect. Alleen de kosten voor de Verlengd Retour Termijn of garantie service zullen bij de klant in rekening worden gebracht.

Garantie aanvraag

Ontvangt u een kapot product, of is uw product defect in het eerste jaar* van uw garantie termijn? In dat geval zorgen wij er bij Onedirect graag voor dat uw product gerepareerd of vervangen wordt.

U kunt uw aanvraag indienen door het retouraanvraag formulier in te vullen. nadat uw aanvraag verwerkt is ontvangt u van ons een Retour referentie nummer en een retourlabel zodat u de producten naar ons kunt versturen. U dient het artikel in zoverre mogelijk in originele staat terug te sturen, inclusief alle onderdelen en accessoires.

Bij ontvangst van uw product wordt deze nagekeken en vervolgens gerepareerd of vervangen. Deze hele procedure kan oplopen tot een maand. Terugbetaling is enkel mogelijk in de herroepings recht periode, en is na dit termijn niet meer mogelijk.


Indien bij nazicht ondervonden wordt dat het product niet defect is of defect is omwille misbruik, bent u zelf verantwoordelijk voor het transport terug naar u. Wij kunnen u in dit geval assisteren met een prijsopgave voor de reparatie of vervanging van uw product.

Mocht het product defect raken na het verstrijken van de garantieperiode, dan kunnen wij u assisteren bij het verkrijgen van een prijsopgave voor reparatie.

**bij accessoires geldt 6 maanden fabrieksgarantie, in het geval van Gold garantie wordt het garantie termijn met 1 jaar verlengd.

Testbestelling retourneren

Heeft u een project en wilt u meerdere opties proberen, of weet u niet zeker welk product van toepassing is voor uw situatie? Dan kunt u bij Onedirect een test bestelling aanvragen.

Hiervoor vult u allereerst de testaanvraag in, waarbij u aangeeft welke producten u wilt testen. Indien wij hier nog vragen over hebben, zullen wij contact met u opnemen.

Na goedkeuring stellen wij een testbestelling voor u op, vervolgens heeft vanaf het moment van levering 14 dagen lang de tijd om producten te testen. U kunt het artikel enkel terugsturen als het artikel zich in originele staat bevindt en compleet is, inclusief alle onderdelen en accessoires. Let op dat u zelf tijdig een retourlabel aanvraagt, dit kan via het retouraanvraag formulier of via een email naar contact@onedirect.be.


Nadat uw retouraanvraag verwerkt is ontvangt u van ons een Retour referentie nummer en een retourlabel zodat u de producten naar ons kunt retourneren. De kosten van de retourlabel worden verrekend van de terugbetaling en bedragen €11. U kunt de producten ook zelf naar ons terugsturen, de kosten in dit geval zijn voor uw rekening. Binnen 14 dagen na het verwerken van uw retour moeten de producten verzonden worden.

Indien er geen aanvraag tot retournering ontvangen wordt binnen 14 dagen vanaf het moment van levering is de aankoop een feit en wordt de bestelling aan u gefactureerd.

Eenmaal wij uw retour ontvangen stellen wij u hiervan op de hoogte en worden de producten nagekeken en wordt uw bestelling binnen 14 dagen terugbetaald.

Hoe retourneer ik een product?

1. Vraag een retour referentienummer aan

Vul het retourformulier in hier of neem contact met ons op via email contact@onedirect.be om een retour referentienummer aan te vragen

- Binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling indien u van gedachten verandert

Als u een product wilt ruilen voor een ander, zal ons team u met plezier helpen bij het vinden van een geschikt alternatief

2. Verpak de product(en) in een goed gesloten doos

Zorg dat het product veilig is ingepakt in een gesloten doos· Stuur deze naar het aangegeven adres met het retour referentienummer duidelijk gemarkeerd op de verpakking

3. Verzend het product dat u wilt retourneren

· Producten worden standaard geretourneerd via de geleverde retourlabel, indien u geen gebruik wilt maken van deze, kunt u contact met ons opnemen. Producten moeten door Onedirect worden ontvangen binnen 14 dagen dagen nadat wij u van het retour referentienummer hebben voorzien Bij ontvangst van uw geretourneerde product(en) zal ons team, na deze grondig te hebben gecontroleerd, overgaan op een ruiling of terugbetaling. Terugbetalingen, creditnotas of ruilingen kunnen enkel worden verwerkt mits de producten in originele staat terug zijn ontvangen, inclusief de verpakking. Bij geopende producten wordt een waardevermindering van 30% aangerekend.

Terugbetalingen, creditnotas of ruilingen zullen binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde producten worden verwerkt.